Thuis Productenchemische katalysator

Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator

Certificaat
China Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd certificaten
China Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— David

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Alber

Ik ben online Chatten Nu

Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator

Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator
Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator

Grote Afbeelding :  Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIULONG
Modelnummer: Jl-h-22
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000g
Prijs: negotiation
Verpakking Details: ijzertrommels die dubbel-laag plastic zakken innerlining.
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 800MT per maand

Bleke Bruine van het de Cokesovengas van de Cilinders Chemische Katalysator De Hydrogeneringskatalysator

beschrijving
roduct Naam: de hydrogeneringskatalysator van het cokesovengas Verschijning: Bleek-bruine cilinders
Deeltjesgrootte /mm: Ф6×4-6mm Bulkdensity/kg·L-1: 0.9-1.2 kg/L
Zij het verpletteren (gemiddelde) sterkte: min150 N Verlies op Slijtage: max5%
Druk: atmosferisch aan MPa 2,0 Temperatuur: 380-420℃
GHSV: 500-1000 h-1 H2S in voergas: >100ppm
NH3 in voergas: ≤100 p.p.m.
Hoog licht:

Hydrotreating Katalysator

,

Stevige Fosforzuurkatalysator

                                                                                           De hydrogeneringskatalysator van het cokesovengas

 

                                                                           

1. Producteigenschappen en toepassingsgebied
De hydrogeneringskatalysator radertje-1 van het cokesovenuitlaatgas is ijzer-molybdeen een katalysator van toepassing op hydrodesulfurization van organische zwavel in cokesovenuitlaatgas die ≤10% Co bevatten en over 5%-olefins. De totale organische zwavelomzetting van over 99% kan voor cokesovenuitlaatgas worden bereikt die 100 bevatten aan de organische zwavel van 250mg/Nm3 op volgende voorwaarde: GHSV 500 tot 1000h-1, temperatuur 380-450℃, druk 1.0-2.0MPa (g).
De hoofdreacties in kwestie zijn als volgt:
COS+H2 = CO+H2S
RSH+H2 = RH+H2S
R1SR2+2H2 = R1H+R2H+H2S
R1SSR2+3H2 = R1H+R2H+2H2S
C4H4S+4H2 = C4H10+H2S
2. Fysische eigenschappen

Verschijning Bleek-bruine cilinders
Deeltjesgrootte /mm Ф6×4-6mm
Bulkdensity/kg·L-1 0.9-1.2 kg/L

3. Kwaliteitsnorm

Zij het verpletteren (gemiddelde) sterkte min150 N
Verlies op Slijtage max5%

Activiteitentest: er is nog geen de industrienorm voor de katalysator. De activiteit van de katalysator wordt getest volgens de norm van de gelijkaardige organische katalysator van de zwavelhydrogenering op een impuls micro- reactorchromatografie het testen apparaat bij luchtdruk en 380℃. Thiophene de omzetting zou boven 70% moeten zijn.
4. Verrichtingsvoorwaarde
Voer: cokesovenuitlaatgas die de organische zwavel van 100-250mg/Nm3, 10%CO en over 5%-olefins bevatten.

Druk atmosferisch aan MPa 2,0
Temperatuur 380-420℃
GHSV 500-1000 h-1
H2S in voergas >100ppm
NH3 in voergas ≤100 p.p.m.

5. Opslag, vervoer en lading
Opslag en vervoer:
(1) de katalysator wordt in luchtdicht die ijzervat ingepakt binnen met plastic zakken wordt gevoerd. Het zou in droge en goed-geventileerde plaats moeten worden opgeslagen.
(2) vermijd het tuimelen en botsing tijdens vervoer om breuk van de katalysator te verhinderen
Het laden:
(1) de katalysator wordt geladen in drie secties in de reactor. φ10mm de inerte ballen zijn geïnstalleerd zowel bij de bovenkant als de bodem en onder de secties. De katalysator en de inerte ballen worden gescheiden door roestvrij draadnet van kleinere maaswijdte dan de katalysator.
(2) maak de reactor van om het even welk die puin schoon en inspecteer gefundeerdheid van faciliteiten en kleppen met de reactor worden verbonden.
(3) bepaal diepte van elke sectie volgens totale hoeveelheid katalysator. Installeer inerte ballen en roestvrij draadnet bij de bodem. Het net zou strak rond de marge moeten worden overlapt om lekkage van de katalysator te vermijden.
(4) onderzoek uit om het even welk stof in de katalysator vóór lading. Laat vallen langzaam de katalysator van een klein vat bij laagste mogelijke hoogte (minder dan 1 m) in de reactor en verspreid uniform de deeltjes in het bed om goed-verdeelde gasstroom tijdens verrichting te verzekeren.
(5) de ladingsexploitant zou in situ zich op houten plaat zonder status direct op de katalysator moeten bevinden.
(6) niveau van hoogste oppervlakte van het bed aan het eind van lading. Trek alle hulpmiddelen van de reactor terug en sluit alle mangaten om vochtigheidsinvasie te verhinderen.
(7) de ladingsexploitanten zouden behoorlijk met noodzakelijke beschermende middelen moeten worden uitgerust.
6. Opstarten, opwarming en het presulfiding
Presulfiding van de katalysator is noodzakelijk omdat katalysator heeft lage en onstabiele activiteit aan organische zwavelhydrogenering maar aanzienlijke activiteit aan Co-methanation unsulfided. De presulfiding reacties zijn als volgt:
Fe2O3+2H2S+H2=2FeS+3H2O
MoO3+2H2S+H2=MoS2+3H2O
De stikstof, de waterstof-stikstof, het slechte gas of het cokesovenuitlaatgas kunnen als het voorverwarmen middel, elk met verschillende procedure als volgt worden aangewend.
(1) waterstof-stikstof
Opwarming: omringend aan 120℃ bij 20-30℃/h; 120℃ voor 4h; 120 aan 200℃ bij 20-30℃/h; 200℃ voor 2h; 200 aan 360℃ bij 20-30℃/h.
Sulfiding: Voeg CS2 in waterstof-stikstof toe. Controleer zwavelconcentratie bij 0.5-1.0% (volume) en GHSV bij 300-500h-1 en voer het sulfiding bij constante temperatuur uit tot CS2 gelijkwaardig aan de theoretische capaciteit van de zwavelabsorptie wordt toegevoegd. Dan verschuiving van de normale bedrijfsvoering van de de helft volledig-lading.
(2) cokesovenuitlaatgas
Voor installatie zonder waterstof-stikstof levering, kan het cokesovenuitlaatgas of het watergas van hoge zwavelinhoud als opwarming en sulfiding middel (voor die van lage zwavelinhoud, CS2 aanvullen wanneer de temperatuur 200℃ bereikt) worden aangewend.
Opwarming en het sulfiding: de opwarming bij 20-30℃/h. handhaaft bij 120℃ voor 8h; 200℃ voor 2h; 400℃ voor 10h. GHSV 500-700h-1, zwavelconcentratie in gas 0.5-1.0%.
Om het sulfiding te versnellen, hef de verrichtingstemperatuur van atmosferisch aan 1.0MPa op.
7. Sluiting
Tijdelijke sluiting:
De dichte inham en afzetkleppen en handhaven bij positieve druk en de temperatuur.
Sluiting op lange termijn:
Bedaar de bedtemperatuur bij 30℃/h aan omringend met voergas. Sluit inham en afzetkleppen en handhaaf bij positieve druk met stikstof
Wanneer de reactordemontage voor onderhoud of katalysatoromschakeling wordt vereist, passiveer de katalysator met steam-air of stikstof-lucht en koel dan het bed bij 30℃/h af aan omgevingstemperatuur met lucht vóór demontage.
8. Regeneratie
De activiteit van de katalysator kan met de diensttijd verslechteren gepast om vorming te vercooksen. Wanneer deze verslechtering aan verrichtingsvereiste ondraaglijk wordt, is het noodzakelijk om de katalysator te regenereren.
De katalysator wordt gewoonlijk geregenereerd door gecontroleerde verbranding. Wend inert gas of stoom als middel aan en progressief het opnemen van lucht van 0.1-1.0% zuurstofconcentratie aan tenslotte totaal lucht, op zulk een gecontroleerde manier die temperatuurstijging vastzet is minder dan 30℃/h. de regeneratie uitvoeren tot geen temperatuurstijging wordt waargenomen en de zuurstof in inham en afzetstroom nadert hetzelfde. Dan handhaaf bij 450℃ voor 6h en beëindig de regeneratie. Dan koel het bed bij 30℃/h af aan beginnende temperatuur voor het presulfiding, schakelaar aan het zuiveren met stikstof of andere inerte gassen, doen pre-sulfiding en tenslotte verschuiving naar normale bedrijfsvoering.
Inspecteer dicht temperatuurstijging en strikt de integratie van de controlelucht
tijdens de regeneratie om temperatuurschommeling te verhinderen die verlies van activiteit van de katalysator kan veroorzaken.

Contactgegevens
Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd

Contactpersoon: James.Li

Tel.: +8613706436189

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)