Bericht versturen
Thuis ProductenZsm-5 zeoliet

Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator

Certificaat
China Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd certificaten
China Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— David

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Alber

Ik ben online Chatten Nu

Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator

Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator
Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator

Grote Afbeelding :  Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIULONG
Modelnummer: Jl-zsm-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000g
Prijs: negotiation
Verpakking Details: onderhandelingen
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000MT per maand

Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator

beschrijving
Productnaam: Zeoliet ZSM-5 Molverhouding: 15-1000
Toepassing: Waterstofstroom van katalysator CL-: Maximaal 90ppm
SO4: 0,4% D50: 7um
D90: 9um
Hoog licht:

Olie raffinaderij Chemical ZEOLITE ZSM 5

,

00

,

4% SO4 ZSM 5 CATALYST

ZSM 5 structureZeolite  moleculaire zeef

 

Specificaties

 

Molverhouding: 15-1000
Nominale Kationenvorm: Ammonium/Waterstof

 

JIULONG

Producten

SiO2/Al 2 deMolverhouding vanO3 Nominale Kationenvorm Na2o-Gewicht% Oppervlakte, m2 /g
JL 01 25 Natrium/Waterstof 0.05 340
JL O2 30 Natrium/Waterstof 0.05 340
JL 03 50 Natrium/Waterstof 0.05 340
JL 04 80 Natrium/Waterstof 0.05 340
JL 05 280 Natrium/Waterstof 0.05 340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na2o-Gewicht%: 0.05
Oppervlakte, m2 /g: 340

 

 

Beschrijving:

Zsm-5 zeolieteigenschappen

 

Thermische stabiliteit

Hoge thermische stabiliteit van zeoliet zsm-5. Dit wordt veroorzaakt door een skelet in een stabiele vijf-membered ringsstructuur en een hoog kiezelzuur aan alumina verhouding. Bijvoorbeeld, calcineerde de steekproef bij 850 ℃ na 2 uren, de onveranderde kristalstructuur. Kan zelfs op hoge temperatuur van 1100 ℃ weerstaan. Tot dusver, zijn zsm-5 zeoliet gekend aan één van de hoogste kwalitatieve hete temperatuur. Daarom wordt het gebruikt in proces op hoge temperatuur is bijzonder geschikt. Bijvoorbeeld, kan het gebruik het als koolwaterstof barstende katalysator, regeneratie van de katalysator passage van tijd weerstaan.

 

Zure weerstand

Zsm-5 heeft het zeoliet goede zure weerstand, is het bestand tegen diverse zuren behalve fluorwaterstofzuur.

 

Stoomstabiliteit

Wang, IKai heeft andere studies dat aangetoond wanneer andere zeoliet door stoom en warm water, en hun algemene structuur worden vernietigd, leidend tot onomkeerbare deactivering. Het Mobil-bedrijf met zsm-5 als omzetting van methanol (het water is één van het belangrijkste product) katalysator. Dit stelt dat zsm-5 aan waterdamp met voor goede stabiliteit. bijna helemaal beschadigt lagere gedeeltelijke druk 540 ℃ van 22mmHg die kolom en HY-zeoliet hzsm-5 na 24 uren stomen, een kristalliniteit van hzsm-5 en ongeveer 70 percenten van verse katalysator, maar in dezelfde omstandigheden, HY-zeolietskelet.

 

Hydrophobic

Zsm-5 hebbend een hoog kiezelzuur aan alumina verhouding, kleiner de dichtheid van de oppervlaktelast. De watermolecule is polair, zodat zal u niet zsm-5 wordt geadsorbeerd. Hoewel de watermolecules kleiner dan de diameter van n-hexane, maar de hoeveelheid adsorptie van n-hexane zsm-5 over het algemeen groter zijn dan water.

 

Gemakkelijk te vercooksen

Zsm-5 v-vormige efficiënte opening, poriegrootte en het buigen, verhinderend een grote gecondenseerde vorming en een accumulatie. Ondertussen, is kader zsm-5 neen groter dan van de holte (kooi) bestaan droeg, zo beperkend de vorming van grote molecules van de secundaire condensatiereacties. Zodat de mogelijkheid van zsm-5 katalysatorcokes wordt verminderd. Zsm-5 voor alkyl worden de aromaten in de tunnelbarrière gevormd, en zo het reactieproces het niet kan voortzetten om in kleinere poriën, de definitieve condensatie gevormde cokes te reageren. Zsm-5 zo veel langzamer dan het tarief van cokesdeposito en y-Type mordenite, verschil van bijna twee grootteordes. De capaciteit van zsm-5 de inhoud van de zeolietkoolstof is hoger.

 

Uitstekende vorm-selectieve selectiviteit

Kan de zeoliet moleculaire zeef als katalysator, slechts kleiner dan de molecules van het gatenkristal het de grootte kristallijne zeoliet katalyseren die van de reactie onbeheerste porie aan de grootte van de zeolietkatalysator en vorm van reactant lijden en de productmolecules toonden grote selectiviteit. Het poriesysteem van zeoliet zsm-5 die 10-M. de gevormde diameter van de middelgrote grootteopening hebben, het heeft een goede vorm-selectieve selectiviteit.Zsm-5 zeoliet voor het Chemische product van de Olieraffinaderij/Waterstofstroom van Katalysator 0

 

 

Contactgegevens
Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. James.Li

Tel.: 86-13706436189

Fax: 86-533-6076766

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)