Bericht versturen
Thuis ProductenZsm-5 zeoliet

Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie

Certificaat
China Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd certificaten
China Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— David

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Alber

Ik ben online Chatten Nu

Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie

Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie
Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie

Grote Afbeelding :  Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIULONG
Modelnummer: Jl-zsm-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000g
Prijs: negotiation
Verpakking Details: onderhandelingen
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000MT per maand

Synthetisch Zeoliet zsm-5 Katalysator voor Benzophenone Isomerisatie

beschrijving
Naam van het product: Zeoliet ZSM-5 Molverhouding: 15-1000
CAS: 308081-08-5 CL-: Maximaal 90ppm
Vervoer: Maximaal 10% D50: Max90um
Hoog licht:

zeoliet zsm 5

,

zsm katalysator 5

Synthetische zeoliet ZSM-5 katalysator voor benzofenone-isomerisatie

 

Beschrijving:

ZSM-5 zeoliet eigenschappen

 

 

voornamelijk gebruikt in dieselhydrodewaxing katalysatoren, vaste bed katalysatoren, de FCC katalysator zeoliet ZSM-5 toegevoegd om het octanen van benzine te verhogen,een verhoogd olefinegehalte van het gas heeft grote voordelen, huishoudelijke en FCC zeolietkatalysator ZSM-5 wordt toegevoegd om een moleculaire zeef te gebruiken en geconcentreerd tussen SiO2 / Al2O3 (molar ratio van silica tot alumina van) 40-50.Een bredere toepassing van toevoegingsmiddelen voor het verminderen van huishoudelijke FCC benzine olefine op de toepassing in dit verband SiO2 / Al2O3 tussen 38-40, terwijl het gebruik van SiO2 / Al2O3 in het bereik van 25-30 op de binnenlandse en buitenlandse RFCC moleculaire zeven.katalysator zoals p-ethylbenzeen, xyleen isomerisatie katalysator; naast de milieuaspecten van de extractie van organische verbindingen in water met een hoog silica ZSM-5 zeoliet, SiO2 / Al2O3 tussen 220-400.ZSM-5 zeolietwaterglas en aluminiumsulfaat met directe synthese, het product voor lage koolwaterstof alkylering, isomerisering, aromatisering, ontdooiing druppel precursor condensat katalysator, met vreemde synthetische organische amine ZSM-5 vergelijking proces is eenvoudig,stabiele kwaliteit, vervuilingsvrij, goedkoop, hoge hydrothermische stabiliteit.

 

Specificaties

 

Mole ratio: 15 tot 1000
Nominale kationenvorm:Ammonium/waterstof

 

JIULONG

Producten

SiO2Al.2O3Molverhouding Nominale kationenvorm - Nee.2O Gewichtspercentage Oppervlakte, m2/g
JL 01 25 Natrium/waterstof 0.05 340
JL O2 30 Natrium/waterstof 0.05 340
JL 03 50 Natrium/waterstof 0.05 340
JL 04 80 Natrium/waterstof 0.05 340
JL 05 280 Natrium/waterstof 0.05 340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Nee.2O Gewichtspercentage:0.05
Oppervlakte, m2/g:340

 

Thermische stabiliteit

ZSM-5 zeoliet heeft een hoge thermische stabiliteit. Dit wordt veroorzaakt door een skelet in een stabiele ringstructuur met vijf leden en een hoge verhouding silicium tot aluminium.het monster is bij 850 °C verkalkt Na 2 uurZSM-5 zeolieten zijn bekend om een van de hoogste kwalitatieve warme temperaturen.het wordt gebruikt in hoogtemperatuurprocessen is bijzonder geschiktGebruik het bijvoorbeeld als een koolwaterstofkraakkatalysator, regeneratie van de katalysator kan het verstrijken van de tijd weerstaan.

 

Zuurresistentie

ZSM-5 zeoliet heeft een goede zuurresistentie, het is bestand tegen verschillende zuren, behalve fluorwaterzuur.

 

Stoomstabiliteit

Wang, IKai en andere studies hebben aangetoond dat wanneer andere zeolieten door stoom en warm water worden aangetast, hun algemene structuur wordt vernietigd, wat leidt tot onomkeerbare deactivering.Het Mobil-bedrijf met ZSM-5 als katalysator voor de omzetting van methanol (water is een van de belangrijkste producten). Dit suggereert dat ZSM-5 tot waterdamp met een goede stabiliteit. 540 °C lagere partiële druk van 22mmHg stoomkolom en HY zeoliet HZSM-5 na 24 uur,een kristalliniteit van HZSM-5 en ongeveer 70 procent verse katalysator, maar onder dezelfde omstandigheden, HY zeoliet skelet bijna volledig beschadigd.

 

Hydrofobisch

ZSM-5 heeft een hoge silicium tot alumina verhouding, hoe kleiner de oppervlakte lading dichtheid.Hoewel watermoleculen kleiner zijn dan de diameter van n-hexaan, maar de hoeveelheid adsorptie van n-hexaan ZSM-5 is over het algemeen groter dan water.

 

Gemakkelijk te coke

ZSM-5 V-vormige diafragma effectief, pore grootte en buiging, het voorkomen van een grote condensatvorming en accumulatie.Dit beperkt de vorming van grote moleculen uit de secundaire condensatie reacties.Zodat de mogelijkheid van ZSM-5 katalysator coke wordt verminderd.en dus het reactieproces het kan niet blijven reageren in kleinere poriënZSM-5 dus veel langzamer dan de snelheid van de coke afzetting en Y-type mordenite, verschil van bijna twee orde van grootte.Capaciteit van ZSM-5 zeoliet koolstofgehalte is hoger.

 

Uitstekende vorm-selectieve selectiviteit

Zeoliet moleculair zeef als katalysator, only smaller than the hole crystal molecules can catalyze the reaction out of control pore size crystalline zeolite suffering zeolite catalyst size and shape of reactant and product molecules showed great selectivityHet porie-systeem van ZSM-5 zeoliet heeft een 10-MR gemiddeld orifice-diameter en heeft een goede vorm-selectieve selectiviteit.

 

 

Contactgegevens
Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. James.Li

Tel.: 86-13706436189

Fax: 86-533-6076766

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)